Am un prieten f bun IonescuAlin din curtea de arges intrati pe pagina lui la albumul abator cu mai multi asociati .Multi dintre dvs au fost acolo , dar nu strica sa o mai vizitati ,s-au adugat in timp f multe mesaje. putem muta acele comentarii aici ptr ca suntem mai multi care o sa accesam aceasta pagina in timp.
Lectura placuta.
Nu cred ca e important unde sunt facute pozele,problema e ca in Romania se consuma foarte putina carne de iepure si aceea de oameni potenti financiar sau in restaurantele vanatoresti dia aceasta cauza piata este foarte usor de satisfacut iar investitia se amortizeaza greu.Legenda cu exportul e falsa pe piata europeana a carnii se intra greu, acolo sunt producatori cu state vechi iar clientii sunt destul de selectivi si deobicei fug de produse romanesti pentru ca sunt noi si avem o reclama proasta afara.Nu vreau sa ma dau destept dar un abator sacrifica minimum 500 de capete pe zi v-ati pus intrebarea cate capete puteti livra lunar?
asa trebuie sa vedem o hala de crestere intensiva cand spunem ca vrem sa facem abator si sa vindem la export. Asta inseamna sa ai ferma de iepuri.Cati dintre noi in momentul acesata isi poate permite realizarea unei asfel de hale? Daca sunt cel putin 20 atunci poate sa faca cineva si abatorul ptr ca v-a avea ce sa taie.
Si pe langa acestia in cati-va ani se vor dezvolta si alti crescatori microcrescatorii ptr a livra iepurila abator.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.