137 poze   42221 vizite
Albume
0 Propuneri ptr alte albume   0 Critici      1 Afisier stiri competitii nationale sau internationale      2 Aici organizati-va grupuri de vizitare expozitii1Necazuri si probleme create in activitatea de cunicultor   0 Ce facem cu blanita parul si gunoiul de la iepure      1 Cum putem promova si valorifica legal carnea de iepure         0 Retete culinare cu preparate din iepure   1 Discutii despre genetica si incrucisari reusite sau mai putin reusite2 Boli si sfaturi ptr rezolvarea problemelor   0 Deparazitarea cand si cum   1 Vacinuri cand se fac si care sunt   2 Cocidioza cauze si medicamente   3 Stresul cat este de pariculos   4 Boli si simptome necunoscute   5 Cum trimitem iepurasii la distanta      0 Ce trebiuie sa sti cand primesti un iepure de la un crescator      1 ce trebuie sa faci cand trimiti un iepuras la distanta3 Discutii despre crearea unei asociatii la nivel national   0 Abatorul si fondurile europene in Romania nodul gordian      1 Cunicultura de la hoby la afacere   2 Ce trebuie sa stim cand ne apucam de crestera iepurilor4 Tu intrebi ca esti nou ceilalti iti raspund ca poate stiu5 Ce vindeti   0 Ce cumparati      1 Ce schimbati sau donati6 Discutii despre custi adaposturi   0 Vanzari custi si accesorii ptr iepuri   1 Plasa si alte accesorii ptr custi si tarcuri   2 Furajarea si hrana iepurasilor      1 Bursa cerealelor in romania      Alba         0 Crescatori din AB      Arad         0 Crescatori din AR      Arges         0 Crescatori din AG      Bacau         0 Crescatori din BC      Bihor         0 Crescatori din BH      Bistrita         0 Crescatori din BN      Botosani         0 Crescatori din BT      Braila         0 Crescatori din BR      Brasov         0 Crescatori din BV      Bucuresti         0 Crescatori B      Buzau         0Crescatori din BZ      Calarasi         0 Crescatori din CL      Caras Severin         0 Crescatori din CS      Cluj         0 Crescatori din CJ      Constanta         0 Crescatori din CT      Covasna         0 Crescatori din CV      Dambovita-cine vrea furaj si cat         0 Crescatori din DB      Dolj         0 Crescatori din DJ      Galati         0 Crescatori din GL      Giurgiu         0 Crescatori GR      Harghita         0 Crescatori din HG      Hunedoara         0 Crescatori din HD      Ialomita         0 Crescatori din IL      Iasi         0 Crescatori din IS      Ilfov         0 Crescatori IF      Maramures         0 Crescatori din MM      Mehedinti         0 Crescatori din MH      Mures         0 Crescatori din MS      Neamt         0 Crescatori din NT      OLT         0 Crescatori din OT      Prahova         0 Crescatori din PH      Salaj         0 Cresacatori din SJ      Satu Mare         0 Crescatori din SM      Sibiu         0 Crescatori din SB      Suceava         0 Crescatori din SV      Teleorman         0 Crescatori din TR      Timis         0 Crescatori din TM      Tulcea         0 Crescatori din TL      Valcea         0 Crescatori din VL      Vaslui         0 Crescatori din VS      Vrancea         0 Crescatori din vrancea7 Literatura de specialitate   0 Standardurile la rasa de iepuri pe care o cresteti99 Aici rezolvati-va neintelegerile fara jigniri   0 Daca recunosti ca ai gresit si zici scuza-ma dovedeste ca ai caracter nu ca esti slab      1 Hai sa ne si amuzam bancuri glume intamplari hazli toate sunt binevenite aici

membru din 31 ianuarie 2013

0 Retete culinare cu preparate din iepure

pofta buna!
pofta buna!

Comentarii album • 10
cristianradoi 15 noiembrie 2013  
incercatilada de iepure cu pi ru
Raportează
cristianradoi 15 noiembrie 2013  
scuze,incercati rulada de iepure cu piept de porc si legume,este delicioasa
Raportează
abculiepurasuluiistet 3 martie 2014  
da este deosebit banuiesc ptr ca este combintia itre carnea de porc suculenta si grasa cu carnea de iepure . asa am folosit si eu la carnati . carne de rata ,de porc si iepure.
Raportează
abculiepurasuluiistet 8 februarie 2013  
bors de iepure
eu de la iepure fac friptura din picioareledinspate si muscii spatelui panala coaste.din coastesi picioarelee fata fac bors. se face ca orice bors dres cu smantana .se pun mai multe legume ptr a se simti gustul de telina cu putn timp inainte de a-l ridica de pe foc pun cateva frunze de telina .sare si ardei iute sa condimenteze putin borsul.
Raportează
abculiepurasuluiistet 8 februarie 2013  
asta chir trebuie stropit inainte cu o tuica buna sau o palinca.
Raportează
abculiepurasuluiistet 8 februarie 2013  
se ia ipurele ,se portioneaza ,se curata f bine de pielite si grasime.daca se poate este indicat chiar sa se parleasca intreg ca gaina inainte de al portiona ,ptr a inlatura eventualele fire de par care au ramas de la jupuire si curatire.
se cauta un vas mai mare in care s pune :1/2 kg vinalb ,50 ml coniac,1pahar bere,piper ,2-3 maxim foi de dafin,oregano un praspai ,cimbru f putin,sos de usturoi de la 1 capatana ,putine condimente ptr friptura de miel.in toata nebunia asta se pun bucatile de iepure care in ainte au fost crapate si s-au impanat cu bucatele de sunca sau grasime de porc si catei e usturoi. daca lichidul nu acopera totul adaugati cata apa este nevoie omogenizand amestecul. adaugati in cratita resoectiva 2-3 cartifi taiati captr ciorba si 2 morcovi taiati felii. luati oala si uitati de ea in frigider 2-3 ore .daca va grabiti ,dar este bine sa o lasati 24 de ore.a doua zi mai omogenizati totul luati un vas catmai gris la fund ,este bun si un tuciulet. rasturnati tot continutul dincratita in tuci ,puneti 100 drame ulei si dati focul domol cu capacul pus . verificati periodic sa nu scada .daca scade adaugati apa . in omentul in care este f bine fiert de incepe sa se desprinda de pe os descoperiti simariti flacara. eventual adaugati si 1 pahar de vin rosu ptr a daculoare aramie carnii. amestecati maides sa nu se prindasi asteptati a se scada sosul .va ramane o friptura frageda si gustoasa de culoarea ciocolatei. legumele se fac ca un sos de atata fiert si se poate alatura pe un piure sau pilaf de orez ca garnitura alaturi de o salata acra de sezon. puneti un zaibar rosu rece in pahar si spuneti-mi dupa aceea impresiile.
pofta buna!
Raportează
EduardBotosani 8 februarie 2013  
Se ia un iepuras devreo 4 kg gata "jumulit" se taie bucati si se pune in ceaun se adauga o caciulie de usturoi o cana mare de vin alb si una de apa impreuna cu o lingura de ulei de masline, sare , piper dupa gust , o ceapa mica intreaga pe care o aruncati pe urma si o frunza de dafin cu un pic de dragoste. Se fierbe inabusit pana scade .........asa imi place mie !!!
Sa aveti pofta !!!!!! .......era sa uit merge si un cincizeci de palinca inainte :D!
Raportează
abculiepurasuluiistet 8 februarie 2013  
ai uitat ce era mai important ,vezi .daca te grabestI?
Raportează
EduardBotosani 8 februarie 2013  
ce anume?!
Raportează
abculiepurasuluiistet 8 februarie 2013  
pai tu ai zis, palinca
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.